Dessa två små jultavlor i mixed media på canvas gjorde jag för några år sedan och jag hänger alltid upp dem på jul.

Två jultavlor i mixed media

Jag har använt mig av olika akrylfärger och modelling paste för att få struktur på snön. Granarna är klippta i mönstrade papper och sedan har jag använt lite vit wellpapp, ostduk, blommor och lite bling och annat för att dekorera tavlan.

tomtens hus1

Jag försökte hålla den andra tavlan i samma stil och använde en text ur en av barnens farfars favoritsång, som han sjöng för barnen när de var riktigt små. Han gillade den eftersom en hare är med i den, man var en inbiten harjägare.

This post is also available in: English

You May Also Like

0 comments

Reply

De är ju bara Så fina 🙂 Nästa synd att bara ha dem framme under julen 😉

Reply

Supersnygga! Är det i scrapebook teknik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *