Jag har skrivit tidigare om att jag sysslar med geocaching. Det är roligt att hitta och logga dessa gömmor men det är också skoj för att man kommer till platser man aldrig varit på förut. Långt hemifrån eller nära så upptäcker man ibland spännande ställen.

Denna sommar har vi en egen båt och då har jag försökt hitta geocacher på de öar vi besökt. Den har dagen hade vi sällskap av vår granne, deras hund Hero plus Novas brorsa Ymer som vi var hundvakt till. Yngste sonen var också med och Nova sitter så snällt vid hans sida på denna bild.

På denna ö finns det bl.a. en geocach som är lite svår att hitta. När man kommer till de rätta koordinaterna ska man sedan gå ett antal meter i en speciell kompassriktning och hitta en grotta. Jag letade ett bra tag men när jag vände om och skulle ge upp hittade jag grottan på vägen tillbaka. Nova och brorsan Ymer var väldigt nyfikna på vad jag gjorde där inne. Där fanns lådan med loggbok som man ska fylla i. Coolt ställe, svalt och skönt också denna varma dag.

När man är inne i grottan så ser man att det snarare är en tunnel med en mindre utgång på andra sidan. Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är Tunnel så detta blir mitt bidrag där.

Vi hade en härlig dag med glada vovvar, gott fika och bad i det varma havet.

You May Also Like

9 comments

Reply

Kan tro att det svalkade gott där inne.. Men jag hade inte gått in där……sjåpig då det gäller trånga utrymmen och under mark. Modigt av dig! Både djur och människor ser nöjda ut, fina bilder! Ha en bra vecka. Kram

Reply

Trångt och mörkt som i en tunnel! Men vad gör man inte för att hitta rätt när det gäller geocaching! Strongt gjort!
Ha det gott!

Reply

Vilket fint bidrag till veckans temaord! Ljuvliga bilder och hundarna är så fina. Kändes dessutom svalt här ute. Kul med geocaching och att ta sig till platser man annars kanske inte besöker. Perfekt med båt i era vackra omgivningar.

Reply

Pinfärska bilder till temat! Bra jobbat där! Vilken underbar plats ni hittade. Nästan lite exotiskt måste jag säga med dessa stora stenblock. Ja, och vilken underbar sommar vi har:-)

Reply

Spesiell og spennande tolkning.
Herleg natur.

Reply

Underbara skogsbilder i tunnlar och mystiska grottor härlig tolkning
KRAM

Reply

Såna häftiga och vackra klippor de sitter på!
Du hittade en annorlunda tunnel. 🙂

Reply

Vilket fint ställe! Jag har förstått att det är klurigt och roligt med geocashing och har kompisar som håller på för fullt. Sommaren är säkert en utmärkt tid för just den hobbyn. O jyckarna undrar vad dom tvåbenta pysslar med! Trevlig helg

Reply

Härligt ställe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *