För några veckor sedan visade jag hos Hobbyworld hur man gör egna stämplar med Cameon, det inlägget hitta du här. Jag har använt några egengjorda stämplar och visar här ett uppslag med vecka 14 från mitt Project Life-album.

Project Life vecka 14

På sidan ett av uppslaget har jag använt fyra stämplar som jag gjort själv. Det är texterna ”Vecka”, ”Idag”, ”Var är solen?” och ”Kolla” som är stämplarna. Stämplarna fungerar lite olika bra beroende på vilken stämpeldyna man använder, man måste nästan prova sig fram till vilka som funkar bäst.

Vecka 14 sidan 2

This post is also available in: English

You May Also Like

0 comments

Reply

Låter avancerat att göra egna stämplar, men vi är ju alla bra på olika saker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *