Vi fick vara med på ett fantastiskt pingstbröllop i helgen när min syster Birgitta och hennes Mats gifte sig. Det var så roligt att få fira denna dag tillsammans med dem. Speciellt som förra helgen var bland de värsta i mitt liv.

Pingstbröllop för Birgitta och Mats av Helen Thalen

Vigsel ägde rum i den vackra Själevads kyrka i strålande solsken. De har bägge haft en annan partner tidigare men nu känns det verkligen som att de har hittat rätt. De är så lyckliga tillsammans och passar så bra för varandra. Jag önskar dem all lycka och jag hoppas och tror att de får ett fantastiskt liv tillsammans.

Som transport hade de bett min man att skjutsa dem och de fick denna glädjens dag åka i vår gamla Lincoln.

Jag är så otroligt lycklig och glad att min kära syster har hittat en så fin man att dela livet med. Hon hade varit ensam rätt många år när hon hittade Mats som då bodde i Kalix. De har bägge vuxna, fina, fina barn och har skapat sig en härlig tillvaro och nu är de dessutom äkta makar.

I sin kostym och väst såg Mats ut att vara hämtad direkt från samma tidsålder som bilen.

Brudparet ville att bröllopets färger skulle vara rött och rosa. De fick nästan bråka med floristen som menade att rosa och rött inte är fint tillsammans men resultatet blev fantastiskt vackert!

Festen ägde runt på Blueskällar’n Brux. Som man nästan kan förstå av namnet så är det en rätt mörk lokal, perfekt för blueskvällar men det är svårt att fotografera där. På denna bild tagen med mobilen sitter jag tillsammans med två gamla, kära vänner. Inte för att vi är gamla men vi har känt varandra många, många år [fniss]. Det var så roligt att vi alla fick vara med och fira tillsammans med brudparet.

Jag hade dock på mig en gammal klänning i guld. Klänningen köpte jag i en vintagebutik utanför stan, hos Cathin Edfors på Highcoast Vintage. När jag köpte den var den hellång men den blev bättre när jag sytt upp den till strax under knät. Jag ber om ursäkt för att bilden är grynig och hemsk, även denna är tagen med mobilen.

Bröllopstårtan var som tur var inte gammal utan smakade underbart gott och såg fantastisk ut.

Med en gammal bil och en gammal klänning blir detta inlägg mitt bidrag till Gems Weekly Photochallenge där veckans ord är  just Gammal.

You May Also Like

14 comments

Reply

En glad och trevlig helg, det var precis vad du behövde efter förra veckans tråkigheter! En del gamla ting ska ju vara med på bröllopet och som tur är var det inte tårtan som stod för den delen! Jättefina bilder!

Reply

Härligt med bröllop och fina bilder.

Reply

Härliga foton och fin gammal bil! Som någon nämnde, tur att det inte var tårtan som representerade ”gammal” 😉

Reply

Härligt med sommarbröllop! Och en sådan tårta!

Reply

Härliga bilder på en fin tillställning! Läckert med den gamla Lincoln..

Reply

Roligt med glada minnen också. Det var väl helt perfekt att få träffa GAMLA vänner, se din älskade syster åka i er GAMLA bil och att du fick
skina så fint i en GAMMAL klänning. Helt perfekt helg

Reply

Jättefina bröllopsbilder och den häftiga bilen kvalade verkligen in under temat.

Reply

Så fina bilder från din systers bröllop … och perfekta bilder till veckan ord 🙂 Gammal, men väldigt vacker klänning och en härlig gammal bil – kan knappast bli bättre!

Reply

Oh, så kul att få vara med på ett bröllop! Lånade och gamla saker hör ju till! Tolkningen av temat är klockrent!
Kram Karin

Reply

Så flott dame i fin kjole.
Fine bilder både av brudepar og gammal bil.

Reply

Fantastiska bilder! Hoppas verkligen din syster blir lycklig! Och skönt för dig att få skingra tankarna från det tråkiga. Jag ska på bröllop nästa helg och dessutom vara bröllopsfotograf…

Reply

Det är så härligt med bröllop!

Reply

Så fina bilder som verkligen strålar av lycka. brudparet är så vackra och du likaså. Snygg klänning, den passar du perfekt i!
Och den där bilen sen då – wow – har ni en sådan!

Reply

Å se så vackert – tidlös gammal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *