Idag gifter sig ett par kompisars äldsta dotter och jag gjorde ett enkelt och stilrent kort till brudparet som fick följa med en liten gåva från oss.

bröllopskort_1

Stansade ut hjärtan i olika storlekar, embossade bakgrunden med en embossingfolder. Texten skrev jag ut på vanligt kopieringspapper och tillsammans med rött papper fäste jag det bakom de utstansade hålen. Lite dekor i form av band, några av de utstansade hjärtana och lite bling och kortet var klart.

bröllopskort_3

This post is also available in: English

You May Also Like

0 comments

Reply

Hundar är inte min grej (är vettskrämd för hundar oavsett storlek) men konst gillar jag. Å dina tavlor är hur fina som helst – helt i min smak:-)

Stort tack för titt-in hos mig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *