Att sätta sig ner i skogen och fika tillsammans med fem glada hundar kan vara rätt komplicerat. Hundarna har inget begrepp om att inte klampa runt mitt bland fikat och koppar med varmt kaffe eller te.

Denna kaotiska fikastund ägde rum under helgen som gick efter en sökträning där maken och Nova deltog. Den andra vita herdehunden, han som har ett rött halsband, är Novas bror Ymer. Han och jag hade varit på en lång promenad medan de övriga tränade sök. Det är ändå alltid mysigt att fika utomhus så vi åkte hem både mätta och glada till sinnet.

Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är komplicerad och detta får bli mitt bidrag.

You May Also Like

9 comments

Reply

Ja, det kan inte vara det lättaste att få alla på rätt plats. (28 ben som ska vara still det komplicerat =)
Men det ser väldig mysigt ut. Rolig tolkning till veckans tema. Ha en fin tisdag! Här är soligt och fint. Kram

Reply

Herleg bilde.
Flott tolka !

Reply

En jättebra tolkning av veckans ord och verkligen komplicerat att få till en lugn fikastund med alla de fina medn säkeet pigga hundarna.
Jättefin bild!

Reply

Ja, det förstår jag att det kan vara väldigt komplicerat att kombinera hundarna, speciellt om de är så stora, med fikat. Men vilken himla rolig tolkning på temat. Du behövde nog inte fundera lika länge på ditt bidrag som jag;-)

Reply

Så mysigt med en fikastund ute i skogen. Jag tycker hundarna ser att gilla läget och samsas med er andra.
Trevlig helg!

Reply

Hihi…inte helt okomplicerat att fika tillsammans med flera hundar i skogen, då det doftar gott av fikabröd. Ni ser ut att ha en trevlig fikapaus.

Reply

Dina hundar verkar i alla fall någorlunda begripit hur man har fikapaus.

Reply

Haha, o jag som säger att djuren är så okomplicerade jämfört med oss människor! Men det står jag fortfarande för, om ni lagt ut allt fika på marken hade djuren funnit det mycket enklare att ta del av godsakerna!

Reply

Roligt inlägg på temat och härliga bilder på er mitt bland alla hundarna.
Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *