Hos ScrappTorget är temat i julkalendern detta år allt som har med julklappsinslagning att göra. Allt från att slå in själva paketen snyggt, adressetiketter, olika typer av julklappsinslagning osv. I mitt första inlägg visar jag två inslagningar i färgerna vitt och svart.

Till det första paketet har jag använt vitt presentpapper och gjorde ett band rund paketet med spillpapper i svart och vitt.

paketinslagning

Jag stansade ut en stjärna i svart cardstock som fick en kant ritad med vit penna. Svart virkgarn blev paketsnöre som jag virade några varv runt paketet och genom stjärnan som fått stansade hål upptill och nedtill.

Julklappsinslagning påse

Nästa inslagning blev en presentpåse som jag vek själv med innehållet i påsen som mall. Om du vill veta hur man gör en egen presentpåse kan du se det här.

presentpåse

När jag fyllt påsen vek jag ner kanten för att stänga påsen, sen tog jag ett tårtpapper, en annan bit spillpapper i svart och vitt och vek detta över kanten också. Igenom allt ihop stansade jag två hål med håltång och trädde igenom svart snöre för att hålla ihop det hela. Tre utstansade flaggor träddes också upp på snöret innan jag knöt ihop det hela.

 

This post is also available in: English

You May Also Like

0 comments

Reply

Snygga paket. Enkelt o stilrent!

Reply

Tack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *