Årets sista tema hos Gems Weekly Photochallenge är Selfie. Det har varit en rolig utmaning som pågått under hela 2017 men jag erkänner att jag inte deltagit varje vecka. För det första upptäckte jag den inte i början av året. Dessutom hade jag totalt inspirationstorka vissa veckor.

I den första bilden syns mina fötter och delar av benen i en navkapsel hos So-Cal Speed shop i Los Angeles i början av december. Jag gillade bilens oranga fälgar mot de svarta däcken och även lacken var svart. Att mina fötter kom med var ett misstag men nu kan jag använda bilden till utmaningen.

Huntington beach av Helen Thalen

Jag passar på att visa några bilder från Huntington Beach där vi spenderade några timmar en av våra sista dagar i Los Angeles. När vi var i LA var det ovanligt varmt för årstiden. De sista dagarna hade vi ca 28 grader varmt men när man var på stranden där det blåsten en svag bris var temperaturen perfekt. Min man var hit i fjol och då regnade det en massa och det var rätt kallt.

Jag hade inte med några badkläder men jag önskar att jag hade det. Vattnet hade en helt OK temperatur och för en härdad norrlänning hade det inte varit några problem att kasta sig i vågorna. Nu fick det bli fötterna och en del av benen som blev blöta.

Vågorna gick höga och i vattnet låg det många surfare som försökte fånga den perfekta vågen.

Själv så strosade jag i vattenbrynet och njöt av tillvaron.

Vi satt en stund i den varma sanden och försökte torka byxbenen som blivit blöta i vågorna.

Huntington Beach av Helen Thalen

Jag har varit på denna vackra plats flera gånger tidigare och jag hoppas jag kommer tillbaka en dag. Då ska jag ladda med badkläder och hoppas kunna doppa hela kroppen i böljan blå.

You May Also Like

10 comments

Reply

Snygg fälg! Kan tro att bilen i svart var läcker med fälgar i orange. Det blev ju också en rolig selfie. 🙂

Så härligt det ser ut på badstranden och jag förstår att du vill åka dit igen.

Önskar dig en god fortsättning!

Reply

Underbara foton och tack för att du varit med och förgyllt veckans ord med dina tolkningar
Stor Kram

Reply

Läckra bilder!

Reply

Ibland spelar datorn en ett spratt. Första bilden vill inte visa sig och har bara blivit ett litet kryss som inte förändras hur mycket jag än klickar. Njuter desto mer av resten av ditt inlägg och fina bilder. Gissa om jag blir sugen på en resa.

Reply

Åh vilka härliga bilder!
Önskar ett Gott Slut

Reply

Helt underbara bilder! Stor kontrast till min verklighet, grått, regnigt och dimmigt!
Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!

Reply

Vilken fin tolkning av veckans tema. För mig var dte också väldigt roligt att genom dig återkomma till Huntington Beach. Jag har också varit här några gånger och även provar på att surfa. Ibland gick det bra.
Bilden av dig där du speglas med den oragnge bilen är superläcker.
jag njuter även av de andra bilderna och tänke rmig tillbaka.
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

Reply

En sådan vacker strand!
Och visst kom där en bild på dig också fastän jag tänkte då jag såg den roliga genom fälgen att du kanske inte visar nåt mer 🙂
Gott nytt år!

Reply

Sköna bilder du visar! och selfien där i kromet, är nog bäst.
Gott nytt år!

Reply

Den första bilden är riktigt läcker! Gott nytt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *