Sunnantorps Like a Wild Sally

Det allra värsta en hundägare kan vara med om har nu drabbat oss. Vår högt älskade Sally har alldeles för tidigt somnat in en sista gång efter en kort tids sjukdom.

Älskade Sally har somnat in för gott.

 

Sally var den snällaste, mest kärleksfulla, kloka, trogna och vackra hund man kan tänka sig. Hon hade en ljuv personlighet och lyste upp även den tristaste dag. Hon var uppmärksam och alltid villig att följa med på något skoj och tyckte bäst om när hela familjen var samlad på samma ställe. Hon följde med överallt och det var aldrig några problem. Så länge hon fick vara med så var hon glad, oberoende av vad vi hittade på.

Sommaren 2015 reste vi med bil till England och givetvis fick Sally följa med. Det blev en oförglömlig resa där Sally hade en central roll. Vi vandra i det vackra engelska landskapet, bodde på ett B&B där hundar var varmt välkomna. Sally fick springa runt och leka med många olika hundar på de öppna ytorna vid havet i Newquay och följde med på restaurang där hon charmade kocken.

Sally blev min allra första hund och hon har med råge slagit alla de önskningar och drömmar jag haft om hur det är att dela livet med hund.

Sally lärde mig massor under de här åren vi fick tillsammans. Vi lärde oss också mycket tillsammans genom egna erfarenheter, roliga kurser och av andra hundvänner. Hennes och mina långa utfärder helt ensamma i skog och mark, till fots eller på skidor är ljuvliga minnen för livet.

Sorgen är stor och tårarna vill inte sluta rinna, Minnet av Sally lyser som den starkaste stjärna och kommer aldrig att slockna. Saknaden är smärtsam efter min bästa vän i vått och torrt. Att aldrig mer få se in i dessa kärleksfulla, snälla ögon kommer jag aldrig att vänja mig vid.

Sally min lysande stjärna, du fattas mig!!