Detta är ett inlägg i Gems Weekly Photochallenge där veckans tema är inuti att tolka på eget vis. Mitt inlägg blir med en bild på en ask som har något hett inuti.

Hot Tamales är en godissort som jag alltid försöker hittar när vi åker till USA. De finns inte i alla matbutiker, åtminstone inte i Kaliforienien. I en butik i kedjan Hobby Lobby hittade jag dem när vi var i USA i december och jag köpte alla askar de hade vid kassorna. En del gav jag bort i julklapp men ett par sparade jag att njuta av själv.

Det här är den sista asken som har sitt innehåll kvar. Godisarna har smak av kanel och är röda och starka men de är inte överdrivetheta.

You May Also Like

14 comments

Reply

Ser ju precis ut som kanelstänger! Har aldrig smakat dessa, men den som åker till USA härnäst ska få jaga reda på ett paket eller två åt mig!
Härlig tolkning på temat. Kram

Reply

Själva godisarna är röda. Kanelstängerna ligger bara där för att illustrera kanelsmaken. Ledsen om jag förvirrar till saker om ting.

Reply

Alltså som bidrag till temat är ju din bild perfekt! Själv gillar jag inte kanel. Men då vi har en ”American Shop” i Täby Centrum ska jag kolla om de säljer Hot Tamales. Å om dom mot förväntan gör det så kan jag bli din hovleverantör och du slipper vänta ett år eller fler på påfyllning av förrådet hemma hos dig;-)

Reply

Ser spännande ut! Snyggt fotat och perfekt till veckans tema!

Reply

Det vore spännande att smaka. Fina bilder och jättesnygg tolkning av temat.

Reply

Spännande godis! Alltid kul att testa utbudet av godis (och mycket annat ätbart) när man är ute och reser! Ibland hittar man det lilla extra!

Reply

Vad kul med sådana favoriter! Men det är långt att åka för att köpa nya ….

Reply

Kul att höra talas om nya saker, man kanske borde testa ifall det går. Asken ser ju utmanande ut.

Reply

Har aldrig sett! Ska prova om jag ramlar över dem.

Reply

Vilket annorlunda godis inuti den asken, har svårt att föreställa mig hur det smakar. Jag är ju född i saltlakritsens förlovade land Finland, och det finns lika många som älskar det som de som hatar det. Fin tolkning

Reply

Jag är inte mycket för heta saker men kanel gillar jag. Förstod faktiskt på en gång att du placerat stängerna där för att illustrera smaken av godiset.
Ingrid

Reply

?

Reply

Så morsomt tolka.

Reply

Det lät som ett gott godis. Fint arrangerade bilder. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *