När man delar livet med en vit lurvig, fyrbent varelse kan det ibland bli hårigt värre. Eftersom hårigt är veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge så blir detta mitt bidrag där.

Jag är i varje fall tacksam att hon bara fäller två gånger om året. Hon har just nu gjort bort den värsta fällningsfasen men fortfarande blir det rejäla tussar av vit päls på gräset efter borstning.

Trots att det blir hårigt överallt när hon fäller så överväger glädjen och kärleken Nova ger all extra städning.

You May Also Like

11 comments

Reply

Så är det med våra pälsälsklingar, de ger så mycket tillbaka, vad gör väl lite extra städning. Fin tolkning! Ha en bra dag med Nova. Kram

Reply

Det är säkert väldigt skönt för Nova att bli borstad och av med det lösa håret. Hon ser väldigt belåten ut på bilden!

Reply

Fint tolka !
Ja, det blir nok litt håravfall gjennom eit år ?

Reply

Underbara bilder på hår och hund. Bilderna är så levande att man som hårallergiker börjar nysa bara av att bara titta på dem:)

Reply

Så klart blir det en del vita hårtussar efter borstningen 🙂 Jag misstänkte att Nova skulle få vara med på veckans tema – fina Nova!

Reply

Jag nickar och instämmer, hår? Vadå Hår? Vitt hår på svarta byxorna, det är väl inte möjligt? Jag har också en vit pälskling som jag trimmar ner på sommaren. Hon är lika hårig men korthårig då…

Reply

Jag vet hur det är! Min Pippis kammade jag häromdagen och jag trodde hon inte hade någon päls kvar när jag var klar för så mycket hade jag i handen! Men päls hade hon och jag lovar att jag kan kamma bort lika mycket idag! Just pälsfällningen är lite jobbig men livet utan våra djur vore väldigt fattigt så jag står ut! Och jag har ju också vita så jag vet hur det är med vit päls på svarta kläder! 🙂

Reply

Livet vore verkligen fattigt utan pälsbollarna ?.

Reply

Ja, visst är det så att husdjurens kärlek överskuggar besväret med extra städning. Fin tolkning.

Reply

Så fin Nova är! Och visst blir det en del hår, men inte så ofta. Härliga bilder från en fin trakt. Tar mig en vända hit i juli och då på resejobb.

Reply

Hon blev jättefin efter kammningen. Sen får du alltid in sådana fina bakgrunder i dina bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *