Hos Sanna på Gems Weekly Photochallenge är temat klubba denna vecka.

Idag tog jag en promenad på stan med hundarna, mest för att valpen ska få vara med om olika saker och miljöer, sk. miljöträning. När vi kom till stora torget höll de på att sätta upp ett marknadsstånd med bl.a. massor av klubbor, godisklubbor. Jag tog några bilder med mobilen och de får bli mitt bidrag till utmaningen.

Jag försökte fotografera hundarna på stan men den lilla killen ville inte gå längre än någon meter från mina ben så det var omöjligt. Vi är hemma igen och efter den spännande promenaden ligger han och sover gott vid mina fötter.

You May Also Like

15 comments

Reply

Det här är nog veckans klubbrekord!
Ha det gott!

Reply

Här var det färgglatt och glatt, helt klart veckans klubbrekord 🙂 Fränt bidrag 🙂

Reply

Riktigt mycket klubbor här och lille fyrbenten blev som klubbad 😎

Reply

Vilken tur du hade där med marknadsstånd på torget!!! Slickepinnarna är färgglada och perfekt till temat. Kärlek (klubborna med hjärtat) åsså lite Pride-känsla över klubborna i andra fotot. Snyggt!!!

PS. Är du fostermamma till valpen eller?! Hursomhelst, du verkar kunna det där med uppfostran av hundar. DS.

Reply

Vi har en ny valp i familjen som maken och sönerna hämtade från Bosnien i juli.

Reply

Wow…det här vore nåt för mig som är en godisråtta att få hugga tag i. Färgglada och många klubbor.
Ha det fint !

Reply

Bäst att hålla sig nära Matte i den stora världen.

Reply

Exakt 😄

Reply

Det var passande att det såldes godisklubbor när du var in till stan. Gillar de där hjärtformade klubborna. Jag kan tro att det var en stor händelse för valpen med allt nytt omkring.

Reply

Kan tänka mig att er lilla nya familjemedlem var trött av att vara på stan. Är ju så många intryck. Färgglada klubbor hittade du och de lyser då upp. För min del är de ju finast där de är-
Men kanske kommer bilder senare…

Reply

Heisann, herlig innlegg.Flotte, fargerike ”kjærlighet på pinne” som vi kaller disse godisene/klubbene. Jeg har lært et nytt uttrykk: ”firbeintbremsen” ! Den er blitt satt på flere ganger i det siste, hunden vår er blitt mer var for lyder og ”fremmede” remedier som sykler ol. Han er blitt skikkelig engstelig av seg den siste tida. Så nå må vi også trene mye for at han skal bli trygg igjen.

Reply

Något för alla godissugna!

Reply

Men du, det känns nästan lite fuskigt att du blev serverad veckans tema så där enkelt, ”ler” och så konstaterar jag att dessa klubbor iaf hade lite humanare priser än en tidigare deltagare som fotat klubbor för 45 kronor styck! Förstår att valpen ”dog” efter den utflykten, intrycken blir många o så måste man hålla stenkoll på matte också! Kram

Reply

Oj här var det färgglatt 🙂

Reply

Dom såg faktiskt goda ut, godisklubborna. Den sortens godis hör inte annars till mina favoriter, smågodis är bäst. Och choklad förstås 🙂

Bra med miljöträning! Du får ta med dig en fotograf nästa gång 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *