Denna vecka är temat Godis hos Gems Weekly Photochallenge. Mitt bidrag blir några bilder på lite olika favoritgodis.

Polkagrisar är inte min personliga favorit men det var min morfars. Han dog när jag var 11 år men jag minns ändå när vi besökta honom på äldreboendet i byn han bodde i. Ibland skickade han mig och min lillasyster till kiosken i byn för att köpa polkagrisar. Det var hans absoluta favoritgodis.

Själv har jag svårt att säga vad som är min favoritgodis. Det finns så mycket gott att välja bland och det beror lite på humöret vad jag är sugen på för stunden. Fast något som alltid funkar är vanlig mjölkchoklad av just detta märke.

Ett favoritgodis i form av mjölkchoklad av Helen Thalen

Det är bara synd att godis inte är så nyttigt. Men när man inte äter godis så ofta uppskattar man det kanske desto mer de gånger man väl äter det.

You May Also Like

16 comments

Reply

Fina bilder på godistemat.

Reply

Polkagrisrandigt går alltid hem! Så gör också polkagrisar som väl är en gammal klassiker. Själv är jag ingen godisätare men en bit mörk choklad kan fresta mig ibland!

Reply

Snyggt med polkagrisarna!

Reply

Så fina bilder du har tagit och de med polkagrisarna är jätteläckra med matchande ränder på underlaget. Snyggt! Chokladbilden är fin den med och man kan nästan ta sig en bit. 😉

Reply

Så rart att du minns just detta från din morfar. Själv har jag svårt med hårda saker nu på äldre dar. Choklad är det bästa jag vet.

Reply

Mmmm, får vann i munnen .
Fine bilder.

Reply

Vackra bilder på polkagrisarna! Inte mitt favoritgodis heller, men Marabous eller Fazers choklad sitter alltid rätt 🙂

Reply

Snyggt arrangerat med polkagrisarna. Ja Marabou mjölkchoklad är ju aldrig fel.

Reply

Godis är ju så mycket och du har verkligen fått till lockande bilder på ett par varianter. Nyttigt och nyttigt? Finns så mycket som inte är det, så det har jag slutat att tänka på. Och en bit mörk choklad kan jag görna ta och även en från en chokladkaka från M.

Reply

Så sant men något gott får man unna sig ibland. Ibland! Imorgon ska jag till tandläkaren. 🙂 Fina bilder du fått till.

Reply

Snyggt fotat!

Reply

Frestande foton på temat!

Reply

Polkagrisar är klassiskt godis, nu blev jag sugen på en chokladkaka.

Reply

Här var det SNYGGA temabilder, och choklad är aldrig fel!
Kram Karin

Reply

Gillar inte polkagrisar eller något smågodis överhuvudtaget. Däremot är jag väldigt förtjust i choklad, helst med marsipan i.

Reply

Läckra bilder på polgagrisarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *