Idag visar jag en scrapbooking layout som jag gjort till en utmaning hos Challenge YOUrself. I denna utmaning ska man inspireras av en bingo där man ska använda minst en rad i bingon. Layouten måste också ha ett photo på en själv.

Jag har använt den andra horisontella raden med knappar, foto på mig och Washi Tape.

Fotot tog min man när vi var till USA i december där jag sitter och njuter av solen på Huntington Beach, Los Angeles.

Challenge YOUrself har som mål att få oss scrappare att inkludera oss själva mer i vårt skapande. Att vi själva ska synas mer på bild och inte bara bakom kameran. Det är inte särskilt roligt att synas på bild men man ser ut som man gör och det är helt OK.

This post is also available in: English

You May Also Like

One comment

Reply

Ytterligare ett test för GDPR-funktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *