Idag tog jag en runda på flera timmar i skogen hemmavid. Det var första gången på flera veckor och jag njöt i fulla drag. Det har varit så uselt väder och så har de jagat älg varenda helg sedan jakten började efter uppehållet. Jag hade kameran med och letade motiv till veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge där temat är Runt.

Jag hittade hål i runt format i gamla träd och runda små maskhål i andra.

Givetvis var vovvarna med och hade fullt upp att busa med varandra och kolla in allt spännande.

White Swiss Shepherddogs in Sweden

Skogen är full av pinnar men vovvarna ska givetvis ha samma pinne.

Dessa var för stora för vovvarna att baxa iväg men de är i alla fall runda i genomskärning.

Jag gick sakta och höll utkik efter spännande saker att fotografera. När jag stannande och visade intresse för något måste Guzzi kolla vad som var så intressant.

Runt denna grästuva var vattnet fruset.

Framme vid skoterklubbens stuga, Milleniumstugan, på Visarberget fanns en rund skylt som pekar ut vart skoterförarna ska köra.

Jag avslutar med en bild på Novas runda ögon.

You May Also Like

11 comments

Reply

Snacka om ett purfärskt bidrag till temat! Så himla bra gjort! Man kan hitta en massa runda saker när man går runt i skogen eller runt en sjö. Det har du verkligen visat:-)
Min favobild är ju Guzzi som tittar genom den runda trädstammen. Med tanke på att han är så ung, så har han snabbt lärt sig att matte har en blogg och behöver fotomodeller. Novas ögon är bedårande:-)

Reply

Ett toppeninlägg! En härlig skogsrunda med hundarna. Ser man sig omkring finns det mycket att upptäcka. Av alla dina fina bilder fastnar jag lite extra för den första, den är ren men samtidigt innehållsrik!
Trevlig helg!

Reply

Ett imponerande inlägg med så vackra bilder av olika typer av runt. Tänk vad man kan hitta och se när man har ett mål för ögat för sin promenadrunda. Guzzi vet precis hur han ska posera för att vi betraktare ska få ut så mycket som möjligt av en jättefin bild.
Toppenbidrag !
TREVLIG HELG !

Reply

Som vanligt en superhärlig tolkning från naturen hos dig och finaste vovvarna fick också vara med. Ha en fin eftermiddag! Kram

Reply

Tack för dessa vackra bilder från din fina trakt. Och en väldigt fin lösning av veckans tema ord blev det. Hundarna är så fina och kan tänka mig att de gärna roar sig i skogen.
Önskar dig en fortsatt fin helg.

Reply

Underbar tolkning, både av de fyrbenta men också allt annat spännande och runt som du hittade längs vägen. Du är fantastisk med dina tolkningar!

Reply

Ja, då får jag tacka så mycket för fotande fägring som du fått ihop att ge till oss! Bild ett och fem i synnerhet, då jag rent av älskar trädstammar och formationer som naturen ger. I första bilden ser jag faktisk vad jag tolkar som din hund i den runda ringen. Knotformen + det runda i bild fem är som en sann saga!

Reply

Det börjar dyka upp snö hos mig också nu, fina bilder. Visst är det underligt att hundar alltid hittar den mest intressanta pinnen i skogen. I den första hittade du en kul detalj.

Reply

Så fina skogsbilder du har! Vacker promenad.

Reply

Åh, så fina bilder som inspirerar till en skogspromenad med kameran.
Läcker bild på grästuvan med fruset vatten runt omkring.

Reply

Men åh vilket fint inlägg… och vilka underbara bilder, magiskt <3 Tolkningen av ordet är suverän 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *