Under 2018 har jag inte ägnat mig åt så mycket scrapbooking som tidigare. Det har varit så mycket annat som tagit min tid. Men förra helgen hade HighCoastScrap sin traditionsenliga julpysseldag. Jag var med och det var verkligen roligt, både att träffa pysselkompisar och att scrappa. Under dagen gjorde jag ett antal scrapbookinglayouter.

Inför pysselträffen hade jag kollat om det fanns några roliga scrapbookingutmaningar runt om i scrapvärlden. Hos Of the Rails Scrapbooking har de under november 2018 en utmaning där man ska inspireras av en mood board. Temat för utmaningen är Boho Chic, kika in hos dem för att se den fina inspirationsbilden.

Utmaningen var inte alldeles lätt men så här blev mitt bidrag till utmaningen, en Boho Chic Scrapbooking layout.

Boho Chic scrapbooking layout by Helen Thalen

Foto är på Nova och flickvännen till min bästa kompis äldste son. Vi träffades förra vintern och hon hade en så fin retrolook på sin outfit. Hon passade bra på vår äldsta skoter, en gammal Ockelbo 6000. Jag tog några bilder med hennes på skotern som skulle kunnat vara reklambilder från 70-talet.

Lager-på-lager av mönstrade papper på min scrapbooking layout

Jag fick inte till en klockren boho look men jag tycker att färgerna i stämmer bra med inspirationsbilden. Sen känns lager-på-lager som ett boho-element.

Boho Chic scrapbooking layout by HelensColorLife

Vattenfärgen på bakgrunden fick ersätta batikmönstrade boho-mönster.

ANNONS

This post is also available in: English

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *