Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är Tår och det får bli mina egna blöta tår som blir mitt bidrag. Värmen som vi har just nu har lockat mig till många bad i sjön. Första bilden är från i lördags, då var det 18 grader varm i vattnet. Sen har jag inte kollat temperaturen men det kan ha blivit lite varmare sen dess.

Varje vardagskväll har jag packat badkläder i en ryggsäck och under kvällspromenaden stannat vid vår stuga för att bada en stund. Det har varit skönt att svalka sig och njuta av de ljuvliga kvällarna.

Givetvis har jag inte varit ensam i vattnet. Nova badar väldigt gärna och älskar att få simma och springa efter bollen i vattnet.

Guzzi, vår valp, är för liten och fortfarande lite halt så han kan inte gå denna tur än. Han och husse har istället tagit kortare promenader i skogen.

You May Also Like

11 comments

Reply

När människan njuter njuter tårna!
Njutfull tolkning Helen 🙂

Reply

Ååå vad skönt det ser ut!

Reply

Så skönt! Det är verkligen härligt att bo i ett land med så många sjöar. Jag badade nu ikväll. Lite kyligt först men så skönt när man väl kom i. Ha det så bra!

Reply

Såg inte dumt ut det där 🙂 Här där vi befinner oss nu har jag inte sett en enda som vill doppa tårna. Utom i dom uppvärmda poolerna och bubbelbaden på båten 😀

Reply

Härliga bilder från er fina promenad. Mysigt att ta en runda på kvällen med Nova och kombinera med bad. Och trakten här är ju så fin. Önskar dig en fin helg.

Reply

Härliga tåbilder!
Ingrid

Reply

Första bilden är jättefin med sommarkänsla. Så härligt att du har kunnat bada under kvällspromenaden.

Reply

Du har knäppt veckans vackraste kort, säger jag som tycker fötter och tår är lite halväckliga. Alltså jag har fotfobi. Men just nu känner jag mig helt botad från min fobi, så himla fint!

Reply

Härligt!

Reply

Härliga badbilder, men var rädd om kameran 🙂

Reply

Heisann, herlige tåbilder, jeg fikk dessverre ikke bløtt dem tilstrekkelig i sommer. Får ta det igjen om en ukes tid…. og han firbeinte er et skikkelig vanndyr, ser jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *