Jag är så glad att Sanna på Gems Weekly Photochallenge fortsätter med sin trevliga fotoutmaning även under 2018. För mig är det perfekt med ett tema per vecka, det är alldeles lagom och det är roligt att besöka andra bloggare och se alla andras bidrag.

Årets första tema är Julklapp och här är några som jag slog in till jul. Jag gillar att slå in julklappar och när vi inte längre köper så många är det en trevlig syssla som jag gärna lägger lite tid på.

Julklapp av Helen Thalen

You May Also Like

21 comments

Reply

Så vackert inslagna och pyntade klappar du har gjort. Det är konst att göra snygga paket. Betyder enormt mycket att en julklapp eller present är omsorgsfullt inslagen tycker jag. Jättebra tolkning av temat.

Reply

Tackar! Det är verkligen roligt att både ge och få fint inslagna julklappar!

Reply

Så vackra paket du har gjort! Snyggt jobbat och fina bilder också!

Reply

Tack! Det finns mycket roligt att sysselsätta sig med bara det finns tid till det.

Reply

Vilken glädje att få en så vackert inslagen julklapp! Här har du skapat riktigt eleganta paket!
God fortsättning!

Reply

Det är roligt både att ge och få vackra paket! God fortsättning till dig med!

Reply

Det syns verkligen att du gillar slå in julklappar. Jättevackra paket i lite annorlunda papper och snören. Sådant gillar jag skarpt!

Precis som du är jag glad att Sanna fortsätter med 52 teman till. Å visst verkar det bli lite svårare i år…

Reply

Vilka vackra paket!
Och vi är många som är glada för att Sanna försett oss med nya ord.
Ska bli kul att genomföra det här året också, och lära känna eventuella nya bloggare 🙂

Reply

Jag håller helt med dig! Det ska bli kul att delta under 2018 och se vart det leder.

Reply

Så kreativt och fint inslagna julklappar!

Reply

Tusen tack!!

Reply

Vilka vackra paket du får till! Och jag önskar att jag också kunde., Men tyvärr sitter inte min kreativitet i händerna. Gläds åt andra som ”har det i sig” liksom. En väldigt fin tolkning av veckans tema. Jätteroligt att se dessa olika tolkningar…
Önskar dig en god fortsättning på det nya året.
Kram!

Reply

Tack! Det är tur att vi har olika talanger och intressen, annars vore livet hemskt trist. God fortsättning själv!

Reply

Det var de stiligaste julpaketen jag sett!

Reply

Tusen tack!!

Reply

Så vackra paket! En fröjd att få!
Men håller med dig – så skoj att lägga ner lite omsorg
på inslagningen. Halva nöjet…..

Reply

Tack! Det är roligt både att ge en fin julklapp och att få en.

Reply

Det var vackra paket! Jag är inte så skicklig så jag får satsa på färgglatt istället för vackert när jag paketerar..

Reply

Så kreativt og vakkert innpakka.

Reply

Enkelt och dekorativt. Du kan verkligen få till det. Så vackra att man knappast vill öppna men nyfikenheten segrar troligtvis. Allt gott!

Reply

Vilka fantastiska julklappar älskar vackert inslagna klappar, nästan så man vill ha dom oöppnade 😉
KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *