Vita snöflingor på Novas vita päls.

 

You May Also Like

5 comments

Reply

Förutom en härlig snöig bild på Nova undrar jag om detta är en vit herdehund?

Reply

Tack! Visst är det en vit herdehund. Känner du till rasen? Det är det inte många som gör :-).

Reply

Du hänger med i år också! Vad roligt! Du är ju så otroligt snabb av dig och lägger in så fina bilder så man hinner inte med! Jag går i genom hela listan (försöker varje vecka) men alla de som kommenterar inne hos mig går ju först och sedan de övriga men hoppas jag kommer in här flera gånger!
Underbart söt vovve och fint porträtt!

Reply

Efter att slutade med FMSPad och vilat från den fotoutmaningen nästan en månad kom inspirationen tillbaka. 365Foton passar mig bättre eftersom man väljer fritt bland ämnena och man kan posta inlägg när man vill. Största problemet är bara att hinna besöka andras bloggar och kommentera där men jag ska försöka så gott jag kan.

Reply

Bra tolkning. Fint hundporträtt med snyggt skärpedjup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *