Nova står på strandkanten i Storviken, Trysunda.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Många fina bilder, framför allt på Nova. Ser att du är med i 365 foton. Hade den tanken för några år sen men jag har snarare bloggat mer o mer sällan. Memn älskar att tänka ut olika motiv/bilder till olika teman så kanske nån gång i framtiden.
Hoppas allt är bra! Kram

PS. När jag hade skrivit kommentaren och sen tryckte på integritetspolicy, var min kommentar borta när jag gick tillbaka och skulle skicka iväg. Kanske går att ändra så att policyn kommer upp i ett nytt fönster.

Reply

Tack! Det kan bli lite mycket med 365 Foton men det är rätt skojigt också. Jag ska kolla om jag kan ändra policylänken, tack för den feedbacken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *